Βίλλα στο Μέγα Γυαλό, Σκιάθος

2
2
€950,000

Περιγραφή Ακινήτου

Αυτή η φοβερή βίλλα με την θέα που κόβει την ανάσα βρίσκεται  στο βόρειο – βορειοανατολικό τμήμα της νήσου Σκιάθου σε μία απόσταση 2,7 χιλιομέτρων από το κέντρο και επίσης από το αεροδρόμιο . Να αναφερθεί οτι η Σκιάθος  έχει διεθνές αεροδρόμιο και η πρόσβαση είναι πολύ βολική από όλες τις χώρες της Ευρώπης και επίσης από άλλες χώρες κατα τη διαρκεια της θερινής σεζόν

Το προσφερόμενο ακίνητο αποτελείται από δύο διαφορετικά κτίρια 145 και 50 τετραγωνικών μέτρων.  Το πρώτο κτίριο των 145 τ.μ. είναι η κυρίως κατοικία και αποτελείται από τους εξής χώρους :   Ενα κυρίως υπνοδωμάτιο με το δικό του μπάνιο και ντουλάπες και ένα δευτερο υπνοδωμάτιο με ντουλάπες και μπάνιο δίπλα. Το καθιστικό και η τραπεζαρία είναι 54 τ.μ. και η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα είναι 27 τ.μ. Διπλα στην κουζίνα υπάρχει ένα βοηθητικό δωμάτιο – αποθήκη και ένας χώρος ακόμα που περιέχει το εξοπλισμό της κεντρικής θέρμανσης.  Στο καθιστικό υπάρχει επίσης τζάκι.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ψησταριά, φούρνος και ένας νεροχύτης.

Όλη η ιδιοκτησία περιβάλεται από ελαιόδεντρα, αμπέλι, τριανταφυλιές, λουλούδια,  φρουτόδεντρα και άλλα διακοσμητικά φυτά και δεντρα. Τα δέντρα έχουν δημιουργήσει ένα πράσινο φράχτη εκτό τον τεχνητο φράχτη που περιβάλει τη βίλλα, έτσι η βίλλα είναι απομονωμένη από τα γειτονικά σπίτια. Το περβάλλον είναι πολύ γαλήνιο και η θέα που κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει από το σπίτι είναι το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους.

Στο δεύτερο κτίριο των 50 τ.μ. υπάρχει ένα στουντιο για τους καλεσμένους για να έχουν την ιδιωτικότητα τους και μία αποθήκη.

Η ιδιοκτησία έχει επίσης γεώτρηση για τις ανάγκες του σπιτιού σε νερό που έρχεται από βάθος 99 μέτρων. Υπάρχει μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση φίλτρων για να καθαρίζουν και να μαλακώνουν το νερό. Υπάρχει επίσης γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Όλη η κατασκευή είναι φτιαγμένη με μπετό και ποιοτικά υλικά.  Τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες είναι ξύλινα και εισήχθησαν από την Ιταλία.  Τα πλακάκια και η επίπλωση των μπάνιων εισήχθησαν επίσης από την Ιταλία.  Οι εσωτερικές πόρτες  είναι φτιαγμένες από συμπαγές ξύλο. Ένα μοντέρνο σύστημα συναγερμού παρέχει πλήρη ασφάλεια.

Να αναφερθεί επίσης οτι υπάρχει μελέτη για μια πλήρως εξοπλισμένη πισίνα η οποία θα παραδωθεί στον νέο ιδιοκτήτη.

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Ref. ID skiathos-villa-16 Τύπος Πώληση Κατηγορία Βίλλες Γεωγραφική περιοχή Σκιάθος Εμβαδόν Aκινήτου 195 m2 Εμβαδόν Γης 4,000 m2 Υπνοδωμάτια 2 Μπάνια 2 Όροφοι 1 Τιμή 950,000 €

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Μπαλκόνι
Τζάκι
Κεντρική θέρμανση
Θέα θάλασσα
Ψησταρία
Αυλή
Aποθήκη
Γεώτρηση
Οικιακές συσκεύες
Επιπλωμένο

Επικοινωνήστε Μαζί μας

  (+30) 2427029179
  (+30) 6947443324
  info@prusalis.com
  facebook.com/prusalis
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Βρές το στο Χάρτη